Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel met jouw wens

31 oktober : 10:00 - 16:00

Gratis

Leeft bij jou een wens die toch weer vaak naar achteren schuift? Op het gebied van werk, of juist in je persoonlijke leven? Wil je  ervaren hoe een coachwandeling in de natuur jou hierin vooruit kan brengen? Als TriA  wandelcoach heb ik hier goede ervaring mee, en die wil ik graag delen.

Ook op 31 oktober coach ik jou graag als je je wens ofwel verlangen eens goed wilt vertellen en belichten, zodat je voor jezelf aan het eind meer duidelijkheid hebt, én waardering.

Stevig op de grond maar ook vrij rondlopend op een veld met bomen en water kies je een element uit het landschap dat jou in het bijzonder aanspreekt, en je staat hier ook stil bij jouw wens. Die wens neem je de rest van de wandeling mee. De natuur helpt op een nieuwe manier erbij stil te staan.
Hoe sterk is jouw wens? Waar heeft hij voor jou mee te maken? Hoe haalbaar? Wat is je bagage?  Ervaar je ook een hindernis?

Na een tijdje  leg je in het zand langs de rivier een figuur hierover, hoe jij het ziet.
In het laatste deel van de wandeling bedenk je een concrete stap om iets van je wens te realiseren of te onderzoeken.

Duur van de wandeling: 1 tot 1,5 uur. We maken weinig kilometers, staan regelmatig ook stil voor een kleine oefening, en komen ook langs een set grote banken. Er wordt weinig gesproken, zodat je de kans krijgt echt in jouw ‘verhaal’ te komen.

‘s Ochtends bied ik deze coachwandeling individueel aan, om 10.00u. en om 11.30u, telkens een uur.

‘s Middags bied ik hem aan voor een kleine groep of individueel (afhankelijk van de aanmeldingen). Max. groepsgrootte 4 personen. Tijd: 14.00u. tot uiterlijk 15.30u.

Meld je je aan ? Dit kan per mail via info@nieuwstap.nl. Ook kun je via het contactformulier op mijn website nieuwstap.nl, of via de gewone mail, meer informatie krijgen.
Wees welkom !  Op deze dag zijn er bovendien geen kosten aan verbonden.
We houden ons aan de 1,5 meter afstand. Er is koffie of thee.

Startpunt: Witte boekenkastje bij pannenkoekboerderij Steenen Camer, Hannesstraatje in Arnhem-Zuid (aan de Drielse Dijk).
Aan het eind keren we hier ook terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Pannekoekboerderij Steenen Camer
Hannesstraatje 2
Arnhem,
+ Google Maps

Organisator

Marja Hoogwegt
Telefoon:
0642278888
E-mail:
mma.hoogwegt@upcmail.nl
Site:
https://nieuwstap.nl