Mindful wandelen!

Zit jouw hoofd vaak vol? En kom je soms moeilijk in slaap? Doe dan mee aan de Mindful wandeling! Onder leiding van een gespecialiseerde mindfulness coach ga je zo’n 2 kilometer wandelen. Tijdens de wandeling leer je anders te kijken naar de natuur. Niet alleen met je ogen en met je verstand, maar totaal, met je hart en je ziel.  Onderweg doe je enkele oefeningen en leer je hoe je je hoofd leeg kunt maken en de aandacht naar je innerlijke zelf te brengen.

Na de wandeling ga je helemaal ontstressed en vol positieve energie naar huis. Doordat je dichter bij jezelf bent gekomen en je het gevoel van het hier en nu meer beleeft, kun je de hectiek van het dagelijkse gebeuren beter aan en slaap je beter en dieper.

De wandeling start om 10:00 uur bij de brievenbus op de parkeerplaats van Ganzepool 9A. Onder alle weersomstandigheden gaat de wandeling door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Deze Mindful Wandeling is alleen bedoeld voor volwassenen.

Deelname kost € 7,50 p.p. Meld je aan via wil@deultiemedoorbraak.nl Geef duidelijk aan met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.